Catering

Da bi zadostili vsa pričakovanja naših gostov, v Gostilni Pezdirc nudimo tudi catering. Catering je dejavnost, ki ponuja storitve, povezane s hrano, na oddaljeni lokaciji, na primer v hotelu, lokalu, pikniku in na drugih podobnih lokacijah. Z drugimi besedami, catering omogoča dostavo hrane na lokacijo po vaših želji.

Nudimo pa vam tudi poročni catering oziroma pogostitev celotne ohceti na vaši željeni lokaciji. V takšnih primerih sodelujemo z podjetjem Mobil- Plac, ki nudijo šotore za vse primere – od manjših porok v družinskem krogu, porok v krogu prijateljev, do največjih porok z več kot 1000 svatov (pagode, pavilijoni ali zahtevnejši šotorski kompleksi). Poskrbijo za prav vse, še tako neobičajne želje!

Na voljo so vam hladni in topli samopostrežni bife, sendviči, finger food (manjši prigrizki), pecivo, sladice, košare s sadjem, različni napitki, sokovi in alkoholne pijače. Vsa hrana je skrbno pripravljena v naši kuhinji.

Potrebujete postrežbo in pripravo jedi na domu ali na določenem kraju ( poroka, krst, abraham, delovni sestanki, roj dnevi, obletnice, sedmine, občni zbori). Za vas pripravimo vse od pribora, krožnikov, miz, prigrizkov, hladnih jedi, rib, jedi iz žara, vegetarijanske in veganskih jedi, raznih golažev, pečenk, kot tudi sezonske kulinarične dobrote.
Veseli bomo vašega povpraševanja.

Če že imate ponudbo, preverite, smo ugodnejši in boljši!

Pošljite povpraševanje po menujih na info@gostilnapezdirc.si

 za na net

 19